Tuesday, November 9, 2021

Reipas humoristinen Joulupukki Tampere, valoisa jouluntuoja; Savuton ja raitis. Joulujuhliinne, yhdistys- ja perhetapahtumiinne jouluisasti on sitten kyse pikkujouluista tai jouluaatosta


Reipas humoristinen Joulupukki Tampere, valoisa jouluntuoja; Savuton ja raitis. Joulujuhliinne, yhdistys- ja perhetapahtumiinne jouluisasti on sitten kyse pikkujouluista tai jouluaatosta

Joulupukki Tampere, Tampereella ja lähikunnissa: Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala etc Joulujuhliinne, yhdistys- ja perhetapahtumiinne jouluisasti 

Ensisijassa sähköpostia / e-mail: joulupukkipalvelu@gmail.com (Kopioi ohesta ja laita sähköpostia, kiitos)

Joulupukin aattojorinoita Ratinassa 2019 oheiselle videolla alla:

044-3380291 whatsup toissijainen lähinna kohteeseen saapuessa pukkisoitto numeroonne, että joku ulos opastamaan oikealle ovelle ja hoitamaan muodollisuudet pois = Pukkisäkki + sovittu pukkipalkkio käteisellä.



Tamperelainen savuton ja raitis joulupukki, joka taitaa Jerry Cottonin tapaan mustankin huumorin.




-------------------
Joulupukki Tampere Tampereen talousalue lähikuntineen, edetään käteisellä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä ulkona ennen palvelua. Kiitos ;)

-----------------

Joulupukin toive: Toimikaa kuin aikuiset; Tarkka osoite sähköpostilla, toiveaika ja varatkaa käteistä siihen kun pukki saapuu.

Iloista joulunaikaa Pukki saapuu kuin velho jälleen joulunaikaan sopimuksen mukaan Pukki tarkentelee aikataulujaan aina vielä aaton alla, joka joulu on pieniä muutoksia reitillä vielä karvan ennen jouluaattoa. Aaton alla täsmennykset aikatauluihin sähköpostiinne. 

Joulupukki Pirkkala Tampere Lempäälä Kangasala savuton raitis joulupukki hinnoittelumme jouluaatolle 2021 käteisellä joulupukkisäkin saannon yhteydessä ulkona:
klo 10:00-12:00: 85 € 
klo 12:00-14:00: 85 € 
klo 14:00-1800: 100 € 
klo 18:00 jälkeen 90 €

----------------------

No comments: